tiistai 28. tammikuuta 2014


RAKKAUS

Rakkaus on jotai upeeta. Rakkaus on jotain mille ei voi mitään. Se vaa osu kohdalle, jos niin on tarkotettu. Joskus rakkaus satuttaa, mut sille on aina joku syy. Jos rakkaus satuttaa sua, saattaa olla et se ei ollu aitoo rakkautta. Rakkaus tulee kohdalle just sillon ku sitä vähiten odotat. Rakkautta ei anella, rakkautta ei oteta, rakkaus on lahja.


Rakkaus on jotain ihanaa, jonka saa jakaa jonkun toisen kanssa. Mut ennen ku voi rakastaa toista, täytyy rakastaa itseään. Tää ei tarkota sitä, et pitää olla joku itserakas ja ylimieline. Täytyy hyväksyy ittensä sellasena ku on. Sen jälkeen pystyt hyväksyyn myös toisen. Rakkaudella ei oo ikärajaa, naamarajaa eikä muitakaan rajoja. Jos rakastut nii ei voi sit enää mitään. Se vaan tapahtuu, jos niin o tarkotus.

Tahdon oikeesti olla sinun
enkä vain leikisti rakastaa.
Kanssas oikeesti kokea kaiken
mikä ollut on unelmaa.
Tahdon syliisi painaa pääni,
tahdon lämpöösi nukahtaa.
Olla kanssasi oikeesti onnellinen.
Sua oikeesti rakastaa...

Rakastan kaikkia rakkauslauluja. Ne on vaa jotai nii söpöö ja ihanaa. Kuuntelen aina rakkauslauluja. 
Tos ylempänä pätkä yhestä biisistä, joka on tosi kaunis ja ihana. 
Aina ku kuuntelen sitä, tulee mieleen vaa yks tietty henkilö.  
Tommosen asenteen elämään yritän pitää.
Pitää osata pitää hauskaa ja rentoutua.
Ei elämän tarvii olla kokoajan hauskaa, kunha se on joskus.
Kunhan joskus on niitä päiviä, kun menee vaik leffaan tai syömään kavereitten kaa.

Mä oon välillä tosi sulkeutunut, enkä kerro oikeen kellekään mun tunteista ja fiiliksistä. Esitän vaa ilosta ja hymyilen, koska en haluu sääliä ja kyselemistä. Kerron sit ku on sellane olo. <-- Yritän kaiken pahan olon ja kaaoksen keskellä kuitenkin pitää hauskaa aina välillä, et sais oikeesti aihetta hymyyn ja nauruun. 

Voin kiittää mun elämän parantumisesta niin monia ihmisiä. 
Mul on 4 parasta kaveria ja rakastan niitä yli kaiken. Ne on maailman hauskimmat ja parhaimmat kaverit ikinä. Niitten seurassa on aina ihanaa ja rentoo olla. En haluu ikinä luopuu niistä. Ne on auttanu mut läpi kaikkien vaikeitten aikojen. Ne kuuntelee, jos haluu avautuu ongelmista. Niitten kans jaan kaikki ilot ja surut. Niin rakkaita, niin tärkeitä. Pidän niistä aina kii. <3                                                                      Ei kommentteja:

Lähetä kommentti